Få 20 % rabat på testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt!

Nu er det muligt at tilbyde jeres medarbejdere et ekstra personalegode. Vi giver nemlig jeres medarbejdere 20 % rabat på testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt, hvis I indgår en gratis firmaaftale med os.

Vi tilbyder nu, at virksomheder kan indgå en firmaaftale med os. Det betyder, at virksomhedens medarbejdere kan få 20 % rabat på vores i forvejen lave priser. Herudover tilbyder vi altid gratis rådgivning om arv og testamente.

Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere 20 % rabat på testamente mv., skal I blot indgå en firmaaftale med os. Det kræver ikke andet fra jer som virksomhed, end at I skal kontakte os herom. Når aftalen er indgået, skal I blot orientere jeres medarbejdere om, at det nu er muligt at få 20 % rabat hos Fairjura – eventuelt på jeres intranet. 

Ud over at give 20 % rabat, så tilbyder vi også at komme ud på virksomheden og holde individuelle rådgivningsmøder med de af jeres medarbejdere, som er interesserede heri. Vi tilbyder også at holde et gå-hjem-møde på virksomheden, hvor vi fortæller om arvereglerne og om, hvordan man bedst kan sikre hinanden. Se, hvad vi tillbyder og læs mere om de forskellige muligheder her.

Ønsker I at kontakte os vedr. en firmaaftale, så finder I vores kontaktoplysninger her.

Vi annoncerer i øvrigt for vores firmaaftale på HR-porten, som er et website, der henvender sig til HR-medarbejdere i danske virksomheder. I kan se vores annonce her.