Testamente pris

Hvad koster et testamente?

Du kan få udarbejdet et testamente til mange forskellige priser, og testamentepriserne kan både være med og uden rådgivning, med og uden rådgiveransvar mv. Emnet “testamente pris” kan derfor være interessant at dykke længere ned i.

Hvis du får lavet dit testamente gennem din lokale advokat, så vil du tit skulle give en overpris for det. Mange advokater har ikke udarbejdelse af testamente som speciale, og da de tit tager en timepris på over 2.000 kr., så vil du nemt kunne komme til at betale 5-6.000 kr. for et testamente, som slet ikke er det værd.

Andre steder vil du selv kunne lave dit testamente online ved at bruge specifikke koncepter hertil, som udbydes på diverse hjemmesider. Disse testamenter kan i mange tilfælde være fuldt ud dækkende, men i andre tilfælde kan det være, at de ikke dækker dine behov ordentligt. Hos Fairjura anbefaler vi, at du kun benytter sådanne koncepter, hvis du selv har en vis indsigt i de gældende arveregler eller har mod på at sætte dig ind i dem. Kun på denne måde kan du være sikker på, at du får lavet et testamente, som dækker dine behov og ønsker ordentligt.

Hos Fairjura får du en ”all-inclusive” pris på testamente. Det vil sige, at vi rådgiver dig ud fra dine forhold, ønsker og behov, og sammen finder vi frem til, hvilket testamente der passer helt præcist til dig. Derudover er vores testamentepris selvfølgelig inkl. rådgiveransvar, og vi er fuldt ud forsikret, så du kan føle dig helt tryg. Og så er vores priser på testamente fuldt ud konkurrencedygtige – vi er faktisk nogle af de billigste på markedet.

Læs mere om testamente og se, hvad vi kan gøre for dig til en god pris for udarbejdelse af testamente.

BRUG FOR HJÆLP?

Ring eller skriv til jurist Line Agerskov – hun sidder klar til at hjælpe.

Telefon: 26 71 75 53

Mail: line@fairjura.dk

Eller brug kontaktformularen nederst på siden.