Tag Fairjuras gratis arvetest

Er du i tvivl om, hvem der arver dig, eller er du bare nysgerrig for at se, om du har sikret dine nærmeste bedst muligt?

Tag vores gratis arvetest og bliv meget klogere på arv og testamente.

Du får besked med det samme om, hvem der arver dig, du får vores anbefalinger til lige netop din situation, og du kan se, om der er behov for, at du opretter et testamente.

Du skal ikke afgive dine kontaktoplysninger i forbindelse med testen, og vi kontakter dig derfor ikke efterfølgende. Så sæt dig ned og tag arvetesten i fred og ro. Og finder du ud af, at du skal have lavet et testamente, hjælper vi dig selvfølgelig med det til yderst konkurrencedygtige priser.

Gratis og uforpligtende rådgivning

Hos Fairjura tilbyder vi altid gratis og uforpligtende rådgivning vedrørende oprettelse af testamente og andre juridiske dokumenter.

Vi er specialister i oprettelse af testamente og udarbejder alle former for testamenter og med lige præcis det indhold, du/I ønsker. Alle vores testamenter udarbejdes med baggrund i en grundig vejledning samt drøftelse af gældende forhold og specielle ønsker.

Kontakt os nu og få gratis rådgivning.

Vores kontaktoplysninger

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker vores hjælp. Vi svarer inden for 24 timer og typisk meget hurtigere!

Rodosvej 13

2300 København S

Send os en besked