Hvem er Fairjura?

Fairjura blev stiftet i 2011 under navnet Fairtestamente og ændrede i 2019 navn til Fairjura. Vi var en af de første aktører på markedet til at tilbyde udarbejdelse af juridiske dokumenter online.

Det er vores holdning, at det skal være muligt for alle at få juridisk rådgivning og få udarbejdet juridiske dokumenter uden at skulle betale en mindre formue for det. Selvom prisen er lav, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi besidder stor faglighed og sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde. Vi går altid det ekstra skridt, for at vores kunder får en god oplevelse.

Vi hjælper med juraen på en måde, som er til at forstå. Vi lægger vægt på at rådgive i øjenhøjde og få bragt juraen ned på et niveau, hvor det er muligt for alle at være med. Det er vores mål at få gjort juraen lettilgængelig, og faktisk mener vi, at det skal være lige så nemt at købe en juridisk ydelse som at købe en liter mælk i et supermarked.

Hos os er det vigtigt, at vi rådgiver vores kunder korrekt, og derfor kan det også godt være, at vi siger nej tak til en sag, hvis vi ikke mener, at vi kan give en fyldestgørende rådgivning. Du kan derfor forvente, at vi aldrig går på kompromis med fagligheden. Hos os er salget nemlig ikke det vigtigste – det er kvaliteten af vores rådgivning og vores kunders tilfredshed.

 

Hvad tilbyder Fairjura?

Fairjura tilbyder rådgivning inden for familie- og arveret og udarbejdelse af juridiske dokumenter i tilknytning hertil, såsom testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter.

Vi har en fast lav pris på udarbejdelse af juridiske dokumenter. Dokumenterne skræddersyr vi til vores kunder ud fra deres  behov og ønsker. Der er altså ikke tale om blot en formular, som skal udfyldes.

Vi tilbyder den bedste og personlige rådgivning og følger vores kunder helt til dørs. Al vores rådgivning foregår personligt af en uddannet jurist med mange års erfaring inden for området. Du er derfor altid sikker på at få juridisk korrekt rådgivning hos os.

Ansvarsforsikring – for din tryghed

Selvom vi står inde for, at vores rådgivning er juridisk korrekt, er vi selvfølgelig dækket af en professionel rådgiverforsikring, så vores kunder kan føle sig helt sikre.

Vi har tegnet en professionel ansvarsforsikring hos HDI Speciality med en dækningssum på 5.000.000 kr. pr. skade pr. år (selvrisiko på 10.000 kr. pr. skade). Der er p.t. ikke rejst krav mod Fairjura. Al rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter foretages af en uddannet jurist.

Hvor ligger Fairjura?

Hos Fairjura har vi ikke et fysisk kontor. Vi kommunikerer med vores kunder via mail og pr. telefon, og vi kan derfor servicere kunder i hele landet uden problemer. Du kan derfor benytte Fairjura, uanset hvor I landet, du bor.

Vi rådgiver dig, når du har tid og altså ikke kun inden for normal arbejdstid. Det betyder, at du kan få fat på os både om aftenen og i weekender. Det er en del af vores service.

Hvorfor Fairjura?

Du skal vælge Fairjura, fordi det er:

NEMT. BILLIGT. ORDENTLIGT.

Og fordi du er sikker på at få en god og personlig rådgivning toppet op med super service.

Vi tilbyder:

  • gratis og uforpligtende rådgivning
  • gratis testamentetjek
  • gratis arvetest
  • sublim service
  • rådgivning når det passer dig (også aftener og weekender)
  • samme rådgiver hele vejen

Øvrige oplysninger

Fairjura drives på baggrund af Lov om Juridisk Rådgivning (Lov nr. 419 af 9. maj 2006). Rådgivningen udføres efter reglerne for god skik for juridisk rådgivning, og alle henvendelser er underlagt fuld tavshedspligt.

Al rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter foretages af en erfaren medarbejder, der er uddannet jurist (cand.jur.), og vi har selvfølgelig tegnet en professionel rådgiverforsikring, så du kan føle dig helt tryg i forhold til vores rådgivning.

Fairjura lever selvfølgelig op til reglerne i den nye databeskyttelseslov. Al korrespondance indeholdende personlige oplysninger sendes via vores sikre mailsystem.

Vores persondatapolitik er at finde på hjemmesiden.

Betalingsbetingelser

Faktura for det udførte arbejde sendes til pr. mail, når dokumenterne er endelig godkendt. Du betaler altså først, når du er tilfreds med de udarbejdede dokumenter.

Betaling skal ske ved bankoverførsel eller via MobilePay. Vores betalingsoplysninger er:

Bank: Arbejdernes Landsbank, reg.nr. 5366, konto nr. 246035.

MobilePay nr.: 323388.

HUSK at anføre fakturanummer samt navn ved betalingen – det gør det lidt nemmere for os at registrere betalingen.

Betalingsbetingelserne er netto kontant 10 dage efter fakturaens udstedelse, hvorefter fakturaen er forfalden til betaling. Sker betaling ikke inden for denne frist, vil der påløbe rykkergebyr samt renter efter gældende lovgivning.

Kontaktoplysninger
Fairjura ApS
CVR-nr. 32 35 80 47
Rodosvej 13
2300 København S
Telefon: 53 53 90 44
Sikker mail: Tryk her

 

Line Agerskov

Stifter og juridisk rådgiver

Line er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2008 og står for al rådgivning hos Fairjura.

Line har over 10 års erfaring inden for området og har bl.a. udarbejdet over 1.000 testamenter og rådgivet endnu flere kunder.

Line har tidligere arbejdet hos advokatfirmaerne Horten og Bech-Bruun.