Book os - helt gratis!

Book Fairjura – vi kommer gerne på besøg hos jer

Book Fairjura

Hos Fairjura tilbyder vi at komme ud til jer helt gratis og uforpligtende og fortælle om arv, testamente og fremtidsfuldmagter.

Vi kommer ud til jer, lige når det passer ind i jeres program. Det betyder, at I også kan booke os både aftener og weekender.

Se nedenfor, hvad vi tilbyder og book os her.

 

 

Gruppebesøg

Er I en mindre gruppe, som gerne vil høre mere om arvereglerne og jeres muligheder for at sikre jeres nærmeste, så kommer vi gerne ud og besøger jer. I kunne f.eks. være en mødre- eller fædregruppe, en madklub eller bare en flok venner, der gerne vil blive lidt klogere.

Vi kommer og besøger jer, hvor vi tager en snak om jeres forhold og ønsker, og vi kommer selvfølgelig med vores anbefalinger til, hvordan I sikrer jer selv og jeres nærmeste bedst muligt.

Vi kommer ud til jer, lige når det passer jer. Det betyder, at I kan booke os til både aftener og weekender.

På nuværende tidspunkt kan vi desværre kun tilbyde denne ydelse i København.

 

Foredrag

Er I en større forsamling, som godt kunne tænke jer at vide mere om arvereglerne og få rådgivning om jeres behov for at oprette testamente (eller andre juridiske dokumenter)?

Vi holder løbende foredrag for f.eks. seniorgrupper, madklubber, idrætsforeninger mv. Det eneste krav er, at I kan skrabe en større forsamling sammen og stille faciliteter til rådighed. I kan se nedenfor, hvad vi har brug for af faciliteter.

Vores foredrag om arv, testamente og fremtidsfuldmagter varer ca. 1 time og 30 minutter – selvfølgelig afhængig af spørgelysten hos deltagerne. Vi bliver gerne efterfølgende og snakker med deltagerne og besvarer spørgsmål, som ikke egner sig til at blive besvaret i plenum.

 

Gå-hjem-møder

Er I en virksomhed, som gerne vil tilbyde jeres medarbejdere et gå-hjem-møde om arv og testamente, kommer vi gerne ud og holder dette ganske gratis. I skal blot stille faciliteterne til rådighed. I kan se nedenfor, hvad vi har brug for af faciliteter.

Vores gå-hjem-møder om arv, testamente og fremtidsfuldmagter varer ca. 1 time og 30 minutter – selvfølgelig afhængig af spørgelysten hos deltagerne. Vi bliver gerne efterfølgende og snakker med deltagerne og besvarer spørgsmål, som ikke egner sig til at blive besvaret i plenum.

 

Rådgivningsmøder på arbejdspladsen

Er I en virksomhed, som gerne vil tilbyde jeres medarbejdere et individuelt rådgivningsmøde om arv og testamente, kommer vi gerne ud til jer og afholder dette med de af jeres medarbejdere, som vil være interesserede heri.

Det fungerer på samme måde som når f.eks. forsikringsmæglere kommer ud og rådgiver jeres medarbejdere om pension og forsikring.

I skal blot stille et lokale til rådighed og sørge for at medarbejderne kan booke et specifikt tidspunkt på den dag, vi kommer ud til jer. Vi sætter som udgangspunkt 30 min. af til et sådant møde. Om tiden skal indgå i arbejdstiden, eller om jeres medarbejdere selv skal betale for tiden, beslutter I selvfølgelig selv.

Hvad skal vi bruge?

I skal først og fremmest kunne skaffe deltagerne til besøget, foredraget eller gå-hjem-mødet. Herudover skal I også stille lokale til rådighed, og er der tale om et foredrag eller et gå-hjem-møde, skal der også være mulighed for at vise powerpoint. Og så selvfølgelig godt humør.

På nuværende tidspunkt kan vi som udgangspunkt kun tilbyde at komme på besøg på Sjælland.  Kontakt os dog alligevel for at høre om mulighederne for at komme til resten af landet – det kan jo være, at vi kan finde ud af noget.

SPØRGSMÅL?

Ring eller skriv til jurist Line Agerskov – hun sidder klar til at hjælpe.

Telefon: 26 71 75 53

Mail: line@fairjura.dk

Eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os nu for mere information, eller hvis I har spørgsmål.