Få 20 % rabat på testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt!

Testamente rabat til virksomheder 

Vi tilbyder nu, at virksomheder kan indgå en gratis firmaaftale med os. Det betyder, at virksomhedens medarbejdere kan få 20 % rabat på vores i forvejen lave priser. Herudover tilbyder vi altid gratis rådgivning om arv og testamente.

Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere 20 % rabat på testamente mv., skal I blot indgå en firmaaftale med os. Det kræver ikke andet fra jer som virksomhed, end at I skal kontakte os herom. Når aftalen er indgået, skal I blot orientere jeres medarbejdere om, at det nu er muligt at få 20 % rabat hos Fairjura – eventuelt på jeres intranet. 

Ud over at give 20 % rabat, så tilbyder vi også at komme ud på virksomheden og holde individuelle rådgivningsmøder med de af jeres medarbejdere, som er interesserede heri. Vi tilbyder også at holde et gå-hjem-møde på virksomheden, hvor vi fortæller om arvereglerne og om, hvordan man bedst kan sikre hinanden. Se, hvad vi tillbyder og læs mere om de forskellige muligheder her.

En firmaaftale med Fairjura er helt gratis for for jer. I skal således blot informere jeres medarbejdere om, at der er indgået en firmaaftale. Ved at indgå en firmaaftale med os, er I med til at sikre, at jeres medarbejdere kan få sikret både dem selv og deres familier.

Vi tilbyder også at indgå en medlemsaftale, så jeres medlemmer kan få 20 % rabat hos os. Vi har f.eks. allerede indgået medlemsaftaler med Dansk Magisterforening og Det Faglige Hus.

Ønsker I at kontakte os vedrørende en firmaaftale, så finder I vores kontaktoplysninger her. Vi kommer også gerne ud til jer for at præsentere vores virksomhed.